Spannende series op Netflix

We kennen het allemaal wel, Netflix. Het platform waarop je naar hartenlust films en series kunt kijken, zoveel en zo vaak je wilt. Tenzij je met teveel mensen wil kijken, dat gaat helaas niet of je moet meer betalen. Tegenwoordig kun je zelfs heel veel series en films downloaden zodat je ze offline kunt kijken!

Kortom, Netflix is dé aanbieder van films en series op dit moment naast HBO en Videoland. Ook ik heb Netflix en ik wil graag een aantal spannende series met je delen waar ik ontzettend van heb genoten!

1. Pretty Little Liars

pretty little liars

Als je Facebook en andere media een beetje in de gaten hebt gehouden dan weet je dat er veel over Pretty Little Liars gesproken wordt. De allerlaatste aflevering is recent op Netflix gezet. Twijfel dus niet als je de serie nog niet hebt gezien en ga nu kijken! Je kunt alles nu in 1 keer bekijken zonder dat je hoeft te wachten op laatste afleveringen. Het bezorgt je kippenvel!

2. Sherlock

sherlock.jpg

Ook dit is een hele spannende serie van de BBC. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het over Sherlock Holmes en Dr. Watson een veteraan uit de oorlog die een blog bijhoudt over zijn dagelijks leven, iedereen zal Dr. Watson herkennen als je The Hobbit hebt gezien.
Sherlock Holmes wordt zo overtuigend gespeeld door Benedict Cumberbatch, dat het bijna eng is. Binnenkort komt er een nieuw seizoen op Netflix.

3. Elementary

elementary.jpg

Deze serie gaat ook over Sherlock Holmes. Deze keer wordt hij gespeeld door Jonny Lee Miller. Ook hij speelt de rol heel goed, maar als je Sherlock van de BBC hebt gezien dan is het wel even lastig schakelen, daarom zou ik aanraden er wat tijd tussen te laten. Kijk bijvoorbeeld eerst Orphan Black.

4. Orphan Black

orphan-Black.jpg

Deze serie gaat over klonen. De vrouw die al deze personages in haar eentje speelt mag van mij een Oscar winnen. Het is echt waanzinnig hoe deze serie in elkaar steekt. Je wordt meegesleept in alle problemen en dramatiek in deze serie. Echt geweldig gedaan!

5. Lie To Me

Lie to me.jpg

Deze serie kan spannend zijn maar heeft ook vele mooie leerpunten voor ons. Het is echt een goede serie en doordat er een rode lijn inzit is het erg leuk om te volgen!

Welke spannende series kijk jij op dit moment? Laat het me weten! Dat zou ik erg leuk vinden.

Liefs,

Hanneke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *