Het is moeilijker dan ik dacht

Hallo allemaal,

Het schrijven is er de afgelopen periode een beetje bij ingeschoten. En ik vind dat ontzettend jammer, maar dat houdt me niet tegen om er weer met volle moed in te stappen. Ik heb mijn uitlaatklep dan ook echt wel heel erg gemist hoewel ik af en toe de rust ook wel kon waarderen. Er zijn wat dingen gebeurt in de afgelopen weken en deze deel ik graag met jullie.

Allereerst kan ik met trots vertellen dat ik gisteravond eindelijk het boek heb kunnen uitlezen waar ik in september mee gestart was. Het boek heet De Cirkel van Dave Eggers, hierover zal binnenkort ook een recensie online komen, dus ik ga nog niets verklappen. Na dit boek moet ik natuurlijk meteen weer een nieuwe pakken en dat boek is De Nix van Nathan Hill, daar ga ik vandaag een start in maken.

Daarnaast ben ik 3 weken geleden tegen een super leuke boekje aangelopen bij de Hema en ik was meteen verkocht. Dit is iets wat ik echt nodig heb! Als student heb je natuurlijk weinig tijd en ik heb het altijd prettig gevonden om een dagboek bij te houden. Maar omdat je al zo weinig tijd hebt en een heleboel andere verplichtingen werd het onmogelijk om voor mij ellenlange pagina’s te schrijven zoals ik eerder altijd deed. Daarom is voor mij dit boekje de oplossing! Af en toe vraag ik me wel eens af: ‘Waarom heb ik hier niet eerder aan gedacht…?’. Het boekje is net zo groot als ieder ander notitieboekje van de Hema, alleen staat er voorop: ‘IT’S MORE THAN OK TO WRITE ONE LINE A DAY’ en daar onder staat: ‘3 YEARS DIARY’Het boekje is ook niet heel dik. Iedere pagina heeft gewoon lijntjes, maar het is verdeeld in 3 vakken per pagina. Ieder vak bedoelt voor 1 dag. Ik vind het IDEAAL! Ook hierover binnenkort een artikel!

En wat ben ik de Kruidvat dankbaar voor hun actie met de Stabilo pennen/stiften en markers. De pastel kleuren waren in de aanbieding en ik was opslag verliefd en heb de markers, de 88 pennen en de 68 stiften meteen meegenomen! Ze werken ook echt heerlijk in mijn Bullet Journal!

Over mijn Bullet Journal gesproken, er is alweer een hele hoop verandert sinds ik het systeem voor de eerste keer omarmde. Binnenkort zal ik een video opnemen om jullie ‘the insides’ te laten zien! Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik niet het kunstzinnige type ben hoor!

Naast mijn eigen Bullet Journal heb ik van mama een leuk boekje gekregen van Lona Aalders. Zij heeft het boek: ‘Bullet Journaling, zo doe je dat!’ geschreven. Ook hier zal ik binnenkort een recensie over gaan schrijven.

Zoals je hoort is er genoeg inspiratie voor de komende periode, de bedoeling is dat ik 1 artikel per week ga uploaden en deze zal waarschijnlijk verschijnen op de woensdag of zondag. Ik ga er nog even over nadenken.
Maar mijn enthousiasme is in ieder geval helemaal terug!

Liefs,
Hanneke

3 gedachtes over “Het is moeilijker dan ik dacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *